Bra glasmästare i Östervåla

Annons:
Erfarna och bra glasmästare i Östervåla - här hjälper vi dig att hitta rätt glasmästare i Östervåla för dig och dina behov. Här samlar vi ihop och presenterar de allra bästa och mest populära glasmästarna i Östervåla som du kan kontakta när du t.ex. behöver hjälp med stenskott, byta vindruta eller fönsterrenovering i Östervåla. Sammanlagt finns det 1 olika glasmästare som du kan välja mellan när du behöver hjälp av något glasmästeri i Östervåla.
Annons:

Glasmästare i Östervåla

Här nedan kan du ta del av vår lista över bra glasmästare i Östervåla. Många av dessa kan hjälpa dig med stenskott och fönsterbyte i Östervåla.

Wåhla Glas
Åby 129
740 46 ÖSTERVÅLA


Reparera stenskott i Östervåla

Hos de flesta glasmästare från listan ovan kan du få hjälp med att laga stenskott i Östervåla. För en aktuell lista över tjänster inom glas och bilglas i Östervåla rekommenderar vi att du kontaktar några olika glasmästare i Östervåla från listan ovan.
Annons:

Glasmästerifakta om Östervåla

Som bekant finns det i Östervåla minst en verksam glasmästare om du glas och nedan hittar du en del allmän information om Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här är det möjligt att läsa mer om Östervåla om du vill veta mer än bara saker relaterat till glasmästeri i Östervåla.

Städer med glasmästare i fokus

Nedan följer några orter i vilka du kan hitta bra glasmästeri där du kan få hjälp med laga stenskott, glas och fönsterbyte med mera.