Bra glasmästare i Bålsta

Annons:
Erfarna och bra glasmästare i Bålsta - här hjälper vi dig att hitta rätt glasmästare i Bålsta för dig och dina behov. Här samlar vi ihop och presenterar de allra bästa och mest populära glasmästarna i Bålsta som du kan kontakta när du t.ex. behöver hjälp med stenskott, byta vindruta eller fönsterrenovering i Bålsta. Sammanlagt finns det 4 olika glasmästare som du kan välja mellan när du behöver hjälp av något glasmästeri i Bålsta.
Annons:

Glasmästare i Bålsta

Här nedan kan du ta del av vår lista över bra glasmästare i Bålsta. Många av dessa kan hjälpa dig med stenskott och fönsterbyte i Bålsta.


Mälarfilm AB
Hällbyv. 7


Bålsta Glasmästeri Idéglas AB
Stockholmsv. 24
746 33 BÅLSTA


Svensk Fastighetsfilm, AB
Centrumgränd 5
746 32 Bålsta


Svenskt Fastighetsglas AB
Centrumgränd 5
746 32 Bålsta


Reparera stenskott i Bålsta

Hos de flesta glasmästare från listan ovan kan du få hjälp med att laga stenskott i Bålsta. För en aktuell lista över tjänster inom glas och bilglas i Bålsta rekommenderar vi att du kontaktar några olika glasmästare i Bålsta från listan ovan.
Annons:

Glasmästerifakta om Bålsta

Som bekant finns det i Bålsta minst en verksam glasmästare om du glas och nedan hittar du en del allmän information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här är det möjligt att läsa mer om Bålsta om du vill veta mer än bara saker relaterat till glasmästeri i Bålsta.