Bra glasmästare i Kalix

Annons:
Erfarna och bra glasmästare i Kalix - här hjälper vi dig att hitta rätt glasmästare i Kalix för dig och dina behov. Här samlar vi ihop och presenterar de allra bästa och mest populära glasmästarna i Kalix som du kan kontakta när du t.ex. behöver hjälp med stenskott, byta vindruta eller fönsterrenovering i Kalix. Sammanlagt finns det 3 olika glasmästare som du kan välja mellan när du behöver hjälp av något glasmästeri i Kalix.
Annons:

Glasmästare i Kalix

Här nedan kan du ta del av vår lista över bra glasmästare i Kalix. Många av dessa kan hjälpa dig med stenskott och fönsterbyte i Kalix.

A-Glas & Bildekor I Kalix, AB
Backg. 6
952 32 Kalix


Kalix Glasmästeri
N. Parkg. 7
952 34 Kalix


Åströms Glas i Kalix AB
Backg. 6
952 32 Kalix


Reparera stenskott i Kalix

Hos de flesta glasmästare från listan ovan kan du få hjälp med att laga stenskott i Kalix. För en aktuell lista över tjänster inom glas och bilglas i Kalix rekommenderar vi att du kontaktar några olika glasmästare i Kalix från listan ovan.
Annons:

Glasmästerifakta om Kalix

Som bekant finns det i Kalix minst en verksam glasmästare om du glas och nedan hittar du en del allmän information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här är det möjligt att läsa mer om Kalix om du vill veta mer än bara saker relaterat till glasmästeri i Kalix.

Städer med glasmästare i fokus

Nedan följer några orter i vilka du kan hitta bra glasmästeri där du kan få hjälp med laga stenskott, glas och fönsterbyte med mera.