Bra glasmästare i Hortlax

Annons:
Erfarna och bra glasmästare i Hortlax - här hjälper vi dig att hitta rätt glasmästare i Hortlax för dig och dina behov. Här samlar vi ihop och presenterar de allra bästa och mest populära glasmästarna i Hortlax som du kan kontakta när du t.ex. behöver hjälp med stenskott, byta vindruta eller fönsterrenovering i Hortlax. Sammanlagt finns det 2 olika glasmästare som du kan välja mellan när du behöver hjälp av något glasmästeri i Hortlax.
Annons:

Glasmästare i Hortlax

Här nedan kan du ta del av vår lista över bra glasmästare i Hortlax. Många av dessa kan hjälpa dig med stenskott och fönsterbyte i Hortlax.

F Perssons Bygg & Glas
Grundviksv. 122
944 91 HORTLAX


Perssons Bygg & Glas I Piteå AB
Grundviksv. 122
944 91 HORTLAX


Reparera stenskott i Hortlax

Hos de flesta glasmästare från listan ovan kan du få hjälp med att laga stenskott i Hortlax. För en aktuell lista över tjänster inom glas och bilglas i Hortlax rekommenderar vi att du kontaktar några olika glasmästare i Hortlax från listan ovan.
Annons:

Glasmästerifakta om Hortlax

Som bekant finns det i Hortlax minst en verksam glasmästare om du glas och nedan hittar du en del allmän information om Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här är det möjligt att läsa mer om Hortlax om du vill veta mer än bara saker relaterat till glasmästeri i Hortlax.

Städer med glasmästare i fokus

Nedan följer några orter i vilka du kan hitta bra glasmästeri där du kan få hjälp med laga stenskott, glas och fönsterbyte med mera.